26 november: Your back in shape

Microsoft Word - Poster A3 kleur zonder randje.docx

“Discover the personal twist you give to every move you make and allow standing, sitting, walking, running and lots more to become easy. Experience what conscious moving does for you and discover how good that feels. Mindful moving, that’s Feldenkrais.”

Zoek je een zachte en toch krachtige manier om de bewegingsvrijheid van je rug te ontdekken of te verbeteren? Kom dan naar de workshop “Your Back in Shape”

Op deze dag – waarop je zowel kennis kunt maken met de Feldenkrais bewegingsmethode als ook met de veelzijdigheid ervan – staat de Rug centraal .

Diverse feldenkraispractitioners geven les vanuit hun diverse achtergronden zoals fysiotherapie, theater, dans, sport, muziek.

U kunt via groepslessen, demonstraties van een individuele les en een lezing ervaren wat de Feldenkrais methode voor de gezondheid van uw rug en welzijn kan betekenen.

Feldenkrais is een praktische methode waarin je met aandacht beweegt en wordt niet voor niets ook wel “mindfulness in beweging” genoemd. Feldenkrais is er voor iedereen, van iedere leeftijd, die nieuwsgierig is naar de manier waarop hij of zij beweegt en functioneert.

Verdere informatie over deze dag vindt u op www.feldenkraisinamsterdam.nl en www.feldenkrais.nl

Van harte welkom!

Chassé Studios (Grote Zaal), Chasséstraat 64, Amsterdam-West

Reserveren via e.giltarancon@gmail.com

Prijs € 20 p.p.