Wijde horizon

De opleiding Beweging, dans en spel voor begeleiding en hulpverlening heeft voor mij vanaf de eerste lesdag vele nieuwe ramen en deuren geopend. Wat een verrijking om zoveel te leren over beweging- en dansexpressie, over communicatie tussen mensen, over creativiteit, spel, observatie en bewegingsanalyse! Een nieuwe wereld met wijde horizonten ging voor me open.

Delen met anderen
Ik heb door de opleiding leren gronden en ben besluitvaardiger geworden. Mijn bewegingsprofiel is verbreed en mijn communicatie-opties zijn vergroot. Wat ik niet had durven dromen gebeurde uiteindelijk. Na het tweede jaar heb ik de stap durven zetten van mijzelf ontwikkelen naar het delen van mijn kennis met anderen.

Van dansende denker naar denkende danser
Zelf lesgeven in Beweging, Dans en Spel zorgde voor mij voor het laatste belangrijke zetje in de goede richting: ik kwam thuis in mijn eigen lichaam. Van een dansende denker ben ik veranderd in een denkende danser.

Individuele ruimte en grote kennis
Ik ben de docenten van de opleiding zeer dankbaar voor de zorgzame en intensieve begeleiding, de individuele ruimte die we kregen en voor het delen van hun grote kennis en ervaring.

Pauline Memelink Cursiste 2013-2014

Dreamel Moving Mind
website van Pauline Memelink