Non verbale communicatie

Ik ben de opleiding beweging, dans en spel begonnen omdat ik meer wilde doen met non-verbale communicatie binnen mijn werk als hulpverlener. Daarnaast ben ik zelf een bewegingsmens en heb een passie voor expressief dansen.

Holistische kijk
De opleiding beweging, dans en spel is een enerverende verdiepende ervaring, die je weer laat kijken naar jezelf en je cliënten als een mens in zijn totaliteit, als een geheel. Het is een holistische kijk, onderbouwd met oude en nieuwe kennis. Er is een goed evenwicht tussen wetenschap en ervaring. Een opleiding die je terug brengt naar de basis. Gegeven door drie verschillende mensen met verschillende disciplines die elkaar vervolledigen.

Blijvend effect in mijn werk
Tegen alle stromingen in van de hedendaagse kortdurende gedragsveranderingsinterventies binnen de hulpverlening in, kan ik nu procesmatige veranderingen verantwoorden en krijg ik toestemming en steun om dit toe te passen binnen de kortdurende en preventieve hulpverlening. En zelfs binnen korte trajecten die ik doe, lijkt deze benadering een langdurig en blijvend effect te hebben.

Tanja Kleerekoper Cursiste 2013-2014

Lijfspel
website van Tanja Kleerekoper