Afsluiting met de eerste groep cursisten

bds-afsluiting-2014Gestart in januari 2013 en certificaat ontvangen in december 2014! De tweejarige opleiding Beweging Dans en Spel in begeleiding en hulpverlening heeft haar eerste groep cursisten uitgezwaaid. Met veel lof, want deze pioniers hebben zich 2 jaar lang met volle overgave en veel enthousiasme verdiept in de geheimen van dans, beweging en spel.

Deze eerste groep cursisten kenmerkt zich door een grote variatie en breedheid in professionele achtergrond. Precies wat we met de opleiding hopen te bereiken: de prachtige combinatie van dans, beweging en spel toepassen binnen een grote diversiteit aan werkvelden. Zo zullen zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de heilzame ervaring met deze werkwijze.

Er wordt veel geschreven over de relaties tussen lichaam en geest en beweging en gezondheid en de “spelende mens”. Onze visie richt zich op de onlosmakelijke relatie, de eenheid van lichaam en geest met zijn wederzijdse beïnvloeding. Op de uniekheid van ieders persoonlijke lichaam-geest-ervaring, de uniekheid van iedere persoon, de uniekheid van ieders persoonlijke expressie. In alle drie de disciplines die wij aanbieden wordt dát centraal gesteld. Iedere cursist die de opleiding volgt geeft hieraan , na de opleiding, weer op haar/zijn eigen wijze vorm in de eigen werkpraktijk.

 

 

 

Wij zijn blij dat we met deze mooie groep mensen hebben kunnen werken. En wensen hen allen een heel mooi beweging-dans-spel leven en werk toe.